Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kuvernöörin kuukausikirje maaliskuu 2017

Lähetetty 17.3.2017

Kuvernöörin kuukausikirje on luettavissa täältä.

Lue loput artikkelista »

Kuvernöörin kuukausikirje helmikuu 2017

Lähetetty 25.2.2017

Kuvernöörin kuukausi kirje löytyy täältä.

Lue loput artikkelista »

KUTSU

Lähetetty 25.2.2017

22.3. vietämme Charter-juhlaamme uudessa Ravintola Bistro Puistossa, Kivistöntie 4, Mäntsälä. Ohjelmassa on hienon illallisen lisäksi senioriasumiseen erikoistuneen Iloisen Mielen Puiston edustajan kertomus talon palveluista. Ravintola Bistro Puisto, jossa vietämme illan, sijaitsee kyseisen senioritalon alakerrassa. Illan musiikkiannista vastaa tenori Pekka Itkonen, joka esittää meille kauniita suomalaisia lauluja iltamme aluksi. Ilmoittautuminen Charter-juhlaan on alkanut, ilmoittautua voi allekirjoittaneelle sähköpostitse elina.alanko@mantsalankirjapaino.fi tai klubikokouksessa kiertävään listaan. Parkkipaikkoja löytyy ravintolan takapihalta sekä Karhukujalta Etevan vierestä. Tervetuloa.

 

Klubimestari Elina Alanko

 

Lue loput artikkelista »

HYVIÄ UUTISIA SUOMEN ROTARYN LÄÄKÄRIPANKISTA

Lähetetty 22.1.2017

Ulkoministeriö on 20. joulukuuta 2016 tekemällään päätöksellä myöntänyt Suomen Rotaryn Lääkäripankin johtaman yhteistyöryhmän Terve Tansania projektille yhteensä 306 488 euroa hanketukea vuosien 2017 ja 2018 toimintaan.
Lääkäripankin yhteistyökumppaneita hankkeessa ovat Diakonia ammattikorkeakoulu, Suomen kristillinen lääkäriseura ja Vammaiskumppanuus ry. Hankkeen tavoitteena on Tansanian terveyspalveluiden parantaminen. Tähän pyritään kohdesairaaloissa ja oppilaitoksissa tapahtuvalla koulutuksella ja kapasiteetin vahvistamisella. Toiminnan painopiste on äitien ja lasten terveyspalveluissa.
Hanketuen myöntäminen Ulkoministeriön karsituista määrärahoista on osoitus siitä, että ministeriökin luottaa rotareiden kykyyn tehdä hyvää. Samaa todistaa yhteistyökumppaneiden halukkuus liittyä hankkeeseen. Lääkäripankki tekee parhaansa ollakseen rotareiden hyvän maineen arvoinen.
Hanketuen ehtona on edelleen, että mukana olevat järjestöt ja yhteisöt rahoittavat itse 15 prosenttia kustannuksista. Rotareiden osalta tämä tarkoittaa 22 000 euroa vuodessa eli entisen suuruista kahta euroa vuodessa kultakin rotarilta.
Tässä yhteydessä Lääkäripankki haluaa kiittää kaikkia niitä klubeja ja yksittäisiä rotareita, joiden antama ylimääräinen tuki on turvannut Lääkäripankin toimintaa viimeiset kaksi vuotta. Ulkoministeriöhän ei ottanut määrärahaleikkaustensa vuoksi Lääkäripankin eikä muidenkaan kansalaisjärjestöjen hanketukihakemuksia vuosille 2015 – 2017 edes käsittelyyn.
Lääkäripankki toivoo, että nämä hyvät uutiset välitettäisiin kaikkien klubilaisten tietoon.

Helsingissä, 30. joulukuuta 2016
Juhani Brodkin
Lääkäripankin puheenjohtaja

Lue loput artikkelista »

Rotarypiiri 1420 tiedoittaa:

Lähetetty 10.11.2016

Rotarypiiri 1420 Rotarysäätiökomitea kutsuu piirin kaikki rotarit vuotuiseen perehdyttämis- ja keskustelutilaisuuteen keskiviikkona marraskuun 16. päivänä 2016 kello 18.00-21.00
Hotelli Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki

 

Tarkemmat tiedot löytyvät liitetiedostosta.