Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

1.9.2016 Teatterimatka Latoteatteriin - Tuusulanjärven muusat -trilogian kolmas osa TILLY kertoo rakkautensa pauloihin jäävästä muusasta. Taiteilija Juhani Ahon rakastajarattaren elämää kuvaa esitys oli hyvin toteutettu ja tempaisi mukaansa. Matkakuvia löytyy "kuvia" sivulta.

Syyskuiselle teatterimatkalle osallistui 14 rotaria sekä 7 avecia, osallistumisprosentti oli 32,56%

 

7.9.2016 Kotisivujen hyödyntäminen. Jäsenistölle esiteltiin kotisivujen toiminnallisuutta ja hyödyntämistäsihteeri Jouni Korpirannan toimesta. Esityksen lomassa käytiin keskustelua kotisivujen kehittämisestä jäsenistön tarpeiden mukaan.

Kokouksen osallistumisprosentti oli kuluvan Rotarykauden korkein 55,81%

 

14.9.2016 Ainola -Mäntsälän Rotaryt tekivät aurinkoisen retken Sibeliuksen Ainolaan 14.9.2016. Ainolassa kuulimme opastuksen ja hengitimme syvään suomalaista korkeakulttuuria sinfoonikkomme kauniissa kodissa. Tarkkaan tutkittiin perheen elämään liittyneet taulut ja veistokset sekä viimeisten vuosikymmenten onnitteluseppeleet, laakeriseppeleet. Sibeliuksen oma toive oli tulla haudatuksi Ainolan puutarhaan. Hän on ainoa suomalainen, jolle tämä mahdollisuus on suotu. Tuusulanjärven sävyissä kimalteleva hautapaasi sijaitsee tontin aurinkoisimmassa kohdassa "rapallossa". Paaden alle on haudattu myös Aino.

 

21.9. 2016 Markku Hämäläinen: Itämeri - salaista toimintaa pinnalla ja pinnan alla. Veli Markku piti jälleen varsin puhuttelevan ja silmiä avaavan esityksen, jonka fokus oli Itämeren strateginen asema useille maille. Esityksessä avattiin ja havainnollistettiin alueen merkitystä geopoliittisena pelinappulana. Esitys odotetusti herätti paikalla olleiden jäsenien keskuudessa keskustelua.

Kokouksen osallistumisprosentti oli 44,19%.

 

28.9.2016 Vuosikokous + Matti Hietula: Kesämökin lääkekaappi - vanhanajan lääkkeet.

Kokouksessa käytiin läpi edellisen kauden tulos- ja taselaskelmat sekä esitettiin toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle. Hallitukselle myönnettiin vastuunvapaus ja tulevan kauden suunnitelmakin hyväksyttiin yksimielisesti. Keskustelua nousi jäsenhankintamallista, päädyttiin noudattamaan edellisellä kaudella mallia, jossa jäsenvaliokunta valmistelee uuden jäsen ehdottamisen klubikokoukselle.

Illan päätähtenä ja alustajana toimi veli Matti Hietula, joka raotti ovea vanhan ajan lääkkeisiin. Esitys kirvoitti kokousväkeä kommentoimaan ja kyselemään mm. piristeistä. Kokoukseen osallistui 27 jäsentä ja osallistumisprosentti oli 62,79&, mikä oli tämän kauden ennätys - hieno juttu!