Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

02.11.2016 Presidenttien rouvat - Alli Paasikiveen saakka itsenäisyyden alusta, alustajana evp. rakennuspäällikkö Pertti Laaksonen - illan isäntä Markku Huhtikangas. Avec-tilaisuus. Pertti Laaksonen piti mielenkiintoisen ja yksityiskohtaisen esityksen, johon hän toi mukaan hauskoja yksityiskohtia ja tapahtumia historiasta. Kokoukseen osallistui 22 jäsentä sekä 2 avecia, kokouksen osallistumisprosentti oli 51,16%.

 

09.11.2016 Yritysvierailu AutoSalpa Oy Porvoo, illan isäntänä Jouni Korpiranta. Avec-tilaisuus. Suomen talvi näytti ikävämpää puoltansa, kun lunta tuiskusi urakalla - tämä ei kuitenkaan estänyt vierailuamme AutoSalpaan. Varatoimitusjohtaja Tuukka Siren esitteli sukunsa omistaman yrityksen historiaa sekä nykypäivää monipuolisesti. Volvojen osalta saimme hyvän kattauksen autojen turvallisuutta parantavista ominaisuuksista sekä pääsimme tutustumaan uuteen Volvo mallistoon. Paikalla oli 16 jäsentä ja 4 avecia ja läsnäoloprosentti oli 37,21%.

 

16.11.2016 Vierailija Itä-Uudenmaan poliisipäällikkö Kari Rantala, illan isäntä Esko Kairesalo. Poliisipäällikkö Kari Rantala esityksestä kävi selväksi poliisin toimintaan vaikuttaneet muutokset niin valtakunnallisella kuin paikallisella tasollakin. Huojentavana tietona saatiin kuulla, että Mäntsälä on melko rauhallinen paikkakunta vaikkakin erityisesti omaisuuten kohdistuneet rikokset ovatkin olleet kasvussa. Poliisin toimipiste Mäntsälässä suljeltaan marraskuun lopussa, mutta lupa-asioiden toimipiste avataan kunnantalolle. Paikalla oli 24 jäsentä, joten läsnäoloprosentti oli 55,81%.

 

23.11.2016 Illan emäntänä toiminut Elina Alanko vei meidät tutustumaan Pitäjäntuvalle, joka on toiminut mm. Mäntsälän ensimmäisenä kunnantalona. Rakennuksen värikkäästä historiasta meille kertoi  Mäntsälä-Seuran puheenjohtaja Päivi Aitkoski-Catani. Pala kunnan historiaa kiinnosti jäsenistöä kovasti, sillä paikalla oli 28 jäsentä ja osallistumisprosentti oli upea 65,12 %. Kuvia vierailusta löytyy kuvapankista.

 

 30.11.2016 MH17 ja sosiaalinen media, Antti Ahosniemi