Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

05.10.2016 Vierailija Jesse Paananen GoParking, Illan emäntä Aila Pukkila. Nuori 21 v.yrittäjä Jesse Paananen kertoi lentokentän läheisyydessä pysäköintipalveluja tuottavasta GoParkingin suunnitelmista. Tavoiteena on laajentua markkinajohtajaksi Helsinki-Vantaalla vuoteen 2020 mennessä sekä laajentua Skandinavian pääkentille.GoParking erottuu edukseen palvelulähtöisyydellään. Yrityksellä on tarkoitus laajentaa toimintaansa nykyisen Tuusulan toimipisteen lisäksi Vantaalla. Paikalla oli 18 jäsentä ja osallistumisprosentti oli 41,86%.

 

12.10.2016 Markku Hämäläinen: "Sukututkimuksen saralla - pappeja vai hevosvarkaita".

Markku Hämäläinen kertoi sukututkimuksesta. Sukupuun tekemisestä. Kokemuksensa mukaan parhaimmista tietolähteistä ja ulkopuolisista ohjelmista sukupuun ja – tutkimuksen  tekemiseksi. Kaikkea kannattaa kerätä ja säilyttää tutkimuksen tekemiseen ja aloittamiseen. Kuitteja, muistioita, valokuvia, karttoja, sotilaspasseja, kunniamerkkejä, sota-ajan kirjeitä, yms. Omien löytöjen ja ullakoitten ja arkistojen lisäksi lisää vastaavia voi löytyä useista eri tietolähteistä. Markun ohje kaikille: Älä hukkaa historiaa – laita se talteen! Paikalla oli 22 jäsentä eli osallistumisprosentti oli 51,16%.

 

19.10.2016 Syysloma - Ei kokousta!

 

26.10.2016 Juha Luume Nokian Renkaat Oyj, illan isäntänä Kari Virolainen. Renkaidenvaihto sesonkiin osunut esitys kiinnosti monia ja paikalla olikin runsaslukuinen yleisö. Juha kertoi Nokian renkaista monipuolisesti, yrityksen historiaa ja nykypäivää avattiin monipuolisesti mm. videoiden avulla. Paikalla oli 26 jäsentä, minkä ansiosta osallistumisprosentti oli 60,47%